Nejnovější recenze ze sekce Kulmy
- Splňuje vše.
- Rychlá připravenost - nahřívání-
- Úžasné lesklé vlny, jen to chce trochu cviku.
dělá krásné vlny
Bezvadná věc,vytvaruje pěkný účes.Při úpravě vlasu to chce trochu zručnosti,ale můžu říct,že první pokus byl úspěšný a okolí chválilo.I někteří rodinný příslušníci mi svěřili svou hlavu do rukou , a byli spokojeni.
POMŮCKA NA ÚPRA VU ÚČESU ZA DOBROU CENU.
- skvělá pro sestříhané vlasy
- vypadají přirozeně natočené
- natočené vlasy nedrží tolik jako jsem čekala, ale oproti jiným způsobům to je asi to nejlepší
trochu vyšší cena ale pro ty, co mají problém udržet natočené vlasy natočené a navíc je mají sestříhané dobrá volba
- Rychlé zahřátí
- Jednoduchá manipulace
- V balení rukavice
- Hezké vlny
- Vše ok
Skvělý produkt, velmi rychle nahřátí, krásné a přirozené vlny. Součástí balení je i rukavice proti spálení ruky. Intuitivní ovládání, snadná manipulace, velmi lehké. Vhodné pro jakýkoliv typ vlasů, pamatuje si poslední volbu nastavení. Vlny krasne drží po zafixovani celý den.
- Rychlé nahřátí
- Teplota od 130° do 200°
- Tvar
- Fresh Flow
- Funkce zapamatování si teploty
- Design
Kulma se rychle nahřeje (170° cca za 30s). Díky jejímu tvaru nemusím při kulmování vlasů vzadu na hlavě různě kroutit ruce. Fresh Flow nejen ochrání vlasy před horkem, ale zároveň vlny zafixuje. Vybrat si teplotu (od 130° do 200°) je za mě velké plus. Navíc naposledy použitou teplotu si kulma zapamatuje a při dalším zapnutí ji automaticky použije. Jsem ráda, že kulma je šetrná a neničí moje vlasy ještě víc.
- blbuvzdorné a i pro nešiky
- opravdu jednoduché ovládání
- rychle vytvořené lokny
- součástí balení není obal, do kterého by si to člověk mohl uložit
- uvítala bych závěsné očko, nemám kulmu kam odložit na vychladnutí
Zkoušela jsem jiný systém automatické kulmy (upřímně musím říct, že ne příliš úspěšně) a z tohoto systému jsem naprosto nadšená. Lokny za pár minut.
- tvar kulmy do ,,L,,
- lehkost produktu
- fixace studeným vzduchem
- uzamykatelné ovládání
- zapamatování posledního nastavení
- nic záporného jsem neobjevila
V prvé řadě bych chtěla zmínit překrásné balení, ve kterém je kulma uložena. Pokud však budu mluvit o samotném využití, tak musím zmínit pouze pozitiva, jelikož negativa jsem žádná nezjistila. Tvar kulmy ve tvaru ,,L,, je naprosto skvělý! Díky němu se vlasy velmi snadno natáčí a není tak komplikací si natočit i prameny v zadní části hlavy. Nejen díky tomu zabere kulmování méně času. Dopomůže tomu i možnost fixace studeným vzduchem, díky kterému už nemusíte používat lak a tím vlasy zatěžovat. Dámy s jemnými vlasy ocení i možnost volby nižší teploty (130°C). Dalším pozitivem je možnost uzamykání ovládání, kdy se tedy nemůže stát, že si v průběhu kulmování zvýšíte nebo snížíte teplotu a zapamatování si posledního nastavení i po vypnutí produktu.
- Byla vracana nevyhovuje
- Hezky upravené vlasy
- Jsem spokojena
- Není žádná
Výborné je nastavení teploty, škoda, že není v síle 13-14mm.
- rychlé nahřátí
chrání vlasy, dobře se drží
Malé , lehké a splňuje to moje požadavky. .-)
Dělá to k čemu je určena.
- Komunikace s e-shopem
- Rychlost dodání
- Jednoduchá manipulace s kulmou
- Možnost výběru teploty kulmovaní
- Funkce studeného vzduchu
- Nic nemůžu vytknout
Tvar kulmy je krásný a snadno se s ní manipuluje. Ocenila jsem to i vzhledem k tomu že mám opravdu husté vlasy. Je bezva že se dá nastavit teplota, kulma má dokonce i funkci fixace vln pomocí studeného vzduchu což je super. Vlny mi opravdu vydržely a vypadaly nádherně. Mohu jen doporučit.
- Super lokny