Nejnovější recenze ze sekce Kulmy
- Super produkt
- Prostě Revlon
- Je to docela veliké
Veliké překvapení. Vlnité vlasy snadno a rychle. Opravdu doporučuji!
Nastavenou teplotu nelze kontrolovat, točením kolečka v podstatě o teplotě nevíte nic..
krásné přirozené lokny dle očekávání
- fantastická kulma:-),dle videa zlato a měd a i při 180 stupních,fantastické výsledky
výborná koupě
Prozatím vše v pořádku
ok
- Vzhled
- Rychle se ohřívá
- celkem dobře se s ní pracuje...
nechápu, proč u výrobku, který má příkon 35W, je přívodní šňůra tak silná. Zabere dost místa a ke všemu je tuhá a nedá se pořádně složit/smotat.
Za to tedy dávám velké mínus.
- Manželka je maximálně spokojená, krásné vlny, několik variant.
- Škoda, že nemá stojánek
Doporučuji všem, kdo chce za krátkou chvíli vlnitý účes, dobře drží po přelakování. Mě se to na manželce moc líbí.
- super cena
Idealni.
- Jednoduché zacházení, skvěly výsledek
- velmi rychlé zahřátí a naopak, i přes to, že jsem vlasy nenalakovala, stále drží kudrny, i přes velmi vlhké počasí, normální kulmou mi vlasy nevydrží natočené ani prolakované
- Vypadá profesionálně.
- Trojkulma je poměrně těžká a dělá jen lehké vlnky k mému zklamání. Mám jemné vlasy a bylo potřeba zvýšit teplotu skoro na maximum, abych na vlasech vůbec nějaké vlnky viděla. Pokud rozčešete, jsou pryč.
Super kulma, všechny nástavce fungují, jak mají.
Za málo peněz, hodně muziky. Mám velmi jemné vlasy a úplně v pohodě vydrží zvlněné i druhý den, což je pro mne něco jako zázrak.
- Vlnky jsou hned
- Rukavice v balení