Nejnovější recenze ze sekce Kulmy
- Perfektní
Lze nastavit teplotu , Dodáno s rukavicí.
- Rychle se vybije
- Vlasy musí být dlouhé na krátké to není
Jsem z výrobkem spokojena i když se rychle vybíjí,tak se zvládne z vlasů udělat pěkné lokny chce to zručnost
RHC 41 Rita Ora
Přidáno: 27. března 2023
(naposledy upraveno 27. března 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Máme jako dárek, tak snad bude spokojenost .
- Za malý peníz hoooooodně parády
Dobře
- Lehká
- Variabilita nástavců
- Teplota by mohla být vyšší
Kulmu mám zatím krátce, tudíž uvidíme, jak dlouho vydrží. Nicméně za cenu 449 Kč nemám co vytknout. Mám husté vlnité vlasy a žehlička plní svou funkci.
rychlé nahřátí, krásné vlny, dlouhý kabel, snadná manipulace
- Super kulma,hezký se s ní pracuje a hlavně rychlost,za pár minut účes hotov
- Možnost vypnout přímo na kulmě a ne vytahovat vždy ze zásuvky.Stojánek přímo na kulmě.Přijatelná cena.
- Dost masívní do ruky.Klip na uvolnění vlasů vysoko od kulmy!Silná šňůra,neohebná.Na krátké vlasy mohla být tenčí(úzké kulmy už byly ale bez klipu).Při krátkých vlasech pálí na pokožce.
- Je to profi
- Maximální spokojenost
- vyzkoušeno jednou , manželce to seklo
- Rychlé a jednoduché dělání vlnek. Mám husté vlasy délky pod lopatky a za 15min hotový účes :) Dokonce i na mých jemných vlasech vydrží dva dny.
- krásný design
- samonavíjení na obě strany
- rychle se zahřívá, takže když ráno spěchám nemusím dlouho čekat
- pouzdro
- velké možnosti nastavení teploty
- vypadá trošku zvláštně a chvilku mi trvalo než jsem se s ní naučila a pak už to šlo
jednoduché kulmování a vlny s ní drží, topka
Nefunguje to , možná nemám dobré vlasy , ale mě to dělá jen opravdu nepatrné vlny.
Ještě že to bylo za nízkou cenu, tak mě to až tak nebolí , ale asi bych tento produkt nikomu nedoporučila.
Velmi pěkná kulma s malým objemem na rozkošné ruličky.Má jen jednu nevýhodu,že se pramínek musí na konci držet prsty.Tudíž se dá lehce popálit.
- Dělá krásné lokny
Kupovala jsem si levnější varianty,ale tahle kulma se nedá srovnat s těmi předešlými.Jsem ráda,že jsem pár stovek přidala,už jinou kulmu nechci,děkuji.
Spokojenost
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »