Rowenta fén CV 4220
Vysoušeč vlasů - Rowenta - vysoušeče - Studený vzduch - Ionizace Fén Rowenta CV 4220 F0 Elite Studio Dry Typ fénu: standardní fén Max. příkon (W): 2000 Počet rychlostí: 3 Počet teplot: 3 Difuzér: NE Koncentrátor vzduchu: ANO Ionizátor:... více »
od 408 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
- vzhled
- dlouhý kabel
- u tohoto přístroje jsem očekával o maličko nižší hlučnost. Ta je srovnatelná s většinou přístrojů na trhu
Bohužel přístroj nemohu používat jelikož na hlavě nemám nic co by se dalo fénovat. Přítelkyně je ovšem spokojena.
Z pohledu chlapa se jedná o čistě zpracovaný přístroj celkem robustní konstrukce. Příjemná je také délka přívodního kabelu. V danné cenové kategorii mohu výrobek doporučit.
- už jsem měla rowentu fen asi 15 let bohužel odešla,
- tak jsem zůstala u stejné značky a můžu opět potvrdit
- jsem snim velice spokojena i moje dospělé děti
- vlasy diky ionizatoru jsou pěkné a nelitaj a jsou rychle suché
kvalita vyrobku
dlouha životnost
je lehky a příjemný do ruky
kupte si a uvidíte to je můj názor
- lehký
- dlouhá šňůra
- nevysušuje vlasy
- nechá vlasy lesklé a hebké
- zadní ochraný kryt proti zamotání vlasů
- není možné si nastavit teplotu vzduchu
Fén je velice praktický. Dobře se drží a skvěle se s ním manipuluje. Perfektní je jeho dlouhá přívodní šňůra, takže není nutné se kroutit před zrcadlem. Vlasy po vysušení, zůstávají lesklé a hebké, né jako u některých ostatních ... vysušené a "létající". S produktem jsem velice spokojena a doporučila bych ho i ostatním. Používám ho několikrát týdně a vím, že jsem si vybrala dobře.
Zobrazuji 1 - 14 ze 14 recenzí