Philips fén HP4935
Vysoušeč vlasů - Philips - vysoušeče - Studený vzduch - Ionizace Záruční doba: 24 měsíců Typ: standardní fén Maximální příkon: 1800 W Počet rychlostí: 3 rychlosti Počet teplot: 3 teploty Studený vzduch: má Ionizátor: s ionizátorem... více »
od 359 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
- - ionizace
- - dobrá cena
- - funkce okamžitého ochlazení vzduchu
- - pro někoho může být velký
Tento fén jsem si pořídila kvůli dobré ceně, ionizaci a oblíbené značce. Myslím si, že na běžné domácí fénování je postačující. Jak již bylo zmíněno má jen 3 teploty a 3 rychlosti (oproti uváděným šesti) ale řekla bych že bohatě stačí.
Zvýšený lesk vlasů jsem také nezaznamenala, ale těší mě to vědomí, že to nemá tolik ničit vlasy ;-)
- - Ionizátor
- - studený vzduch
- - dlouhý kabel
- - Uvedeno 6 rychlostí a teploty (skutečnost 3 teploty, 3 rychlosti)
- - fouká i na nejvyšší rychlost docela málo
Fén jsem dostala jako vánoční dárek.
Výhoda ionizátoru - neelektrizující vlasy, zvýšený lesk jsem zatím neviděla.
Shrnutí: s fénem jsem spojena, jen jsem očekávala asi větší zázrak, ale je to můj první fén tohoto typu.
Hang
Přidáno: 27. prosince 2010
(Upraveno 27. prosince 2010)
- relativně levný
- fouká docela slušně
- dobře se drží
- od fénu s příkonem 1800 jsem čekala silnější výkon - fouká méně, než 1600, na kterou jsem byla zvyklá předtím
- není zrovna pěkný
vracím jej ve 14ti denní lhůtě, takže mé zkušenosti nejsou velké;
má hlavní výtka - čekala jsem od něj vyšší výkonnost, nevyfouká vlasy do pořádného objemu, se kterým se pak dá pracovat žehličkou
- Dobře se s nim upravují vlasy, není tak těžký, funkce splňují svůj účel.
Naprostá spokojenost, dobrý výrobek za skvělou cenu.
Má vše, co jsem od fénu očekávala, 3 rychlostní stupně naprosto stačí. Díky ionizátoru jsou vlasy opravdu pěkné
a lesklé. Má větší výkon než klasické fény a je to na výrobku znát.
Dobře se s ním pracuje.
Značka Philips mě opět nezklamala.
- má takové funkce (funkční funkce),které jsou uvedeny na obalu
- kvalitní,rychlý,nepřehřívá se
- uvítala bych příbalové informace v Českém jazyce,ne v ruštině-1 v ČJ tam je společně s jinýmy ale další dva papíry jsou JEN v ruštině
Vyhovovala mi značka,cena a funkce.Vlasy opravdu neelektrizují,jsou hladke,rychle suché i při nižší teplotě,dělá mi radost coolshot a iontovka.Pro mé vlasy za tuto cenu skvělý nákup.Pěkný vzhled a není těžký.V porovnání s konkurencí vychází jako nejlevnější k dostání v kamenném obchodě.
- funkce ionizace
- známa značka
- skvělý design
- cena naprosto odpovídá kvalitě
- nízká váha
- 3 různé rychlosti a 3 teploty
- úzký nástavec pro lepší usměrnění proudu vzduchu
- teplý i studený vzduch
- dlouhý kabel
- zatím jsem nenašla
S tímto fénem jsem nadmíru spokojena. Můj předešlý fén byl jen laciná cetka za pár stovek, která vysoušela vlasy neskutečně dlouho a když se mi nakonec pokazila, byla jsem ráda, že si můžu pořídit nový. Tento výrobek mi doporučila známá, takže jsem se ho po kratším přemýšlení rozhodla koupit. A udělala jsem dobře. Přístroj má řadu kladných vlastností, jako je ionizátor, díky kterému moje jmné vlasy nelítají ve vzduch a jsou krásně uhlazené a lesklé. Fén má také tři různé rychlosti a studenou vlnu, která zpevní účes. Přístroj má i velmi dlouhý kabel, což je dost praktické. Nejvíc se mi ale na výrobku líbí krásný jednoduchý design a úžasná cena. Tento výrobek bych určitě všem doporučila.
Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí